Accident grav A2 București-Constanța. Printre răniți se află și un copil. A fost chemat un elicopter SMURD

Luni, 02 Ianuarie 2023, ora 21:32

499 citiri

Elicopter SMURD solicitat pe Autostrada FOTO: arhivă IGSU

Un accident grav s-a produs luni, 2 ianuarie, pe Autostrada Soarelui pe sensul de mers spre București. Doi adulți și un copil au ajuns la spital.

”La data de 2 ianuarie în jurul orei 15:09, pe Autostrada 2, la km 28, pe sensul de mers spre București, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea a 3 persoane din autovehicul.

La fața locului s-au deplasat 2 ambulanțe și un elicopter SMURD, care au transportat victimele la unități medicale pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Polițiștii Brigăzii Autostrăzi 2 s-au deplasat imediat la fața locului pentru efectuarea de activități, în vederea stabilirii situație de fapt și de drept și luării măsurilor legale care se impun.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Ilfov

Citește și:

Un bărbat este transportat la spital cu elicopterul SMURD, joi, după ce a intrat cu maşina într-un parapet de pe marginea autostrăzii A6, la nodul de urcare pe A1 de la Balinţ, judeţul…

Primarul comunei Gura Văii, din județul Bacău, a decis ca în 2023 să scadă salariile angajaților instituției, inclusiv pe al său, pentru a avea fonduri pentru cofinanțarea proiectelor cu…

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

Adevarul.ro

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on