Accident grav cu o mașină de poliție pe o stradă din București. Trei polițiști au fost răniți

Sambata, 10 Decembrie 2022, ora 17:36

528 citiri

Trei polițiști au fost răniți, sâmbătă, 10 decembrie, într-un accident produs pe o stradă din Sectorul 1. Au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

”La data de 10 Decembrie, în jurul orei 15:10, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe o stradă din sectorul 1.

Din informațiile preliminare, conducătorul unei autospeciale de poliție care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe o stradă din sectorul 1, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care nu ar fi respectat semnificația indicatorului “Cedează trecerea”, iar din impact, autospeciala de poliție a fost proiectată într-un autovehicul parcat, care l-a rândul său, a lovit un stâlp de iluminat public.

În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea conducătorul autospecialei și a celorlalți doi polițiști aflați în auto, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind 0.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Pe durata efectuării cercetării la fața locului, traficul rutier a fost restricționat”, a transmis Brigada de Poliție Rutieră din București.

Citește și:

Unul dintre cele mai tragice accidente rutiere de pe drumurile țării, din acest an, s-a produs pe DN1, la Hula Bradului, pe șoseaua care leagă Sibiul de Brașov, duminică seara, 4 decembrie….

Opt persoane au fost rănite, vineri seară, într-un accident rutier produs pe DN 6, în judeţul Giurgiu, în care au fost implicate două autoturisme. Între răniţi sunt patru copii, între…

 » Aflați mai multe informații aici.