Accident grav în București: Un șofer a reușit să încalece parapetul care separă sensurile de circulație

Miercuri, 11 Ianuarie 2023, ora 10:25

1387 citiri

Un șofer a ajuns cu mașina pe separatorul de sensuri de la Lidl Străulești, care e din beton și nu e semnalizat, miercuri, 11 ianuarie.

Nimeni nu a fost rănit.

Accidentul a fost anunțat de membri ai grupului de Facebook „Infotrafic București și Ilfov” și a avut loc în condiții nefavorabile, ploaie și vizibilitate redusă.

În plus, separatorul de sensuri apare brusc și nu este semnalizat, în opinia șoferilor care cunosc zona.

“Cei care nu cunosc zona și întră în depășire nu au de unde să știe că pe mijlocul drumului e un obstacol de genul ăsta.”

Semnalizarea deficitară, una dintre problemele traficului din București

Treceri de pietoni șterse sau insuficient luminate, semne de circulație ascunse printre crengile copacilor și lipsa totală a iluminatului public de-a lungul mai multor străzi și bulevarde, unele mari și foarte circulate sunt câteva dintre problemele traficului din Capitală, amintește b365.ro.

Citește și:

Un șofer a fost surprins în București în timp ce se comporta ca un pieton, cu toate că se afla la volan, în timp ce traversa cu mașina două treceri și un trotuar din centrul…

Un client nemulţumit a intrat cu maşina într-un hotel, la Shanghai, marți, 10 ianuarie, provocând haos în hol, însă fără să rănească pe cineva, după ce s-a certat cu angajaţii…

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on