Accident grav între trei mașini: șase persoane, transportate la spital. Una dintre victime, preluată de elicopterul SMURD

Duminica, 08 Ianuarie 2023, ora 17:36

539 citiri

Şase persoane au fost transportate la spital, duminică după-amiază, 8 ianuarie, în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule şi care s-a produs pe un drum judeţean din Covasna. Pentru una dintre victime a fost solicitat elicopterul SMURD, aceasta fiind transportată la un spital din Braşov.

Accidentul s-a produs pe DJ 112, în apropierea localităţii Dobolii de Jos, fiind implicate trei autovehicule.

Acolo au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului Sfântu Gheorghe cu două autospeciale pentru descarcerare, un echipaj SMURD, o autospeciala pentru transport victime multiple şi o ambulanţă a SAJ. La intervenţie au participat 11 subofiţeri, 2 ofiţeri şi un voluntar.

”În accidentul rutier au fost implicate 7 persoane, dintre care 3 au fost încarcerate. A fost solicitat sprijinul elicopterului SMURD din cadrul Punctului de Operare Aeromedical Braşov, acesta a ajuns imediat, înainte ca cea de a treia victima încarcerată să fie extrasă. În urma evenimentului, 5 persoane au fost transportate la UPU Sfântu Gheorghe, una a fost transportată de elicoperul SMURD la Braşov şi una a refuzat transportul”, a precizat ISU Covasna.

Poliţia Judeţeană Covasna face cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Citește și:

Doi poliţişti din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Neamţ au fost răniţi după ce autospeciala în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier, marţi seara, pe DN 15, în…

O femeie de 45 de ani, șoferița de taxi, și pasagerul pe care îl avea în mașină au fost răniți într-un accident provocat de o autospecială a Poliției Locale Timișoara.
Accident s-a…

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on