Adolescentă de 15 ani, violată în toaleta unui mall din Galați. Cine este principalul suspect

Joi, 01 Decembrie 2022, ora 18:34

1046 citiri

O fată de 15 ani a fost violată în toaleta unui mall din Galați de fostul ei prieten, cu doi ani mai mare, informează joi, 1 decembrie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie au fost sesizați joi seară, la ora 19:12, că într-o toaletă din incinta mall-ului de pe bulevardul George Coşbuc din municipiul Galaţi o persoană are nevoie de ajutor.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au identificat o adolescentă, cu vârsta de 15 ani, care a declarat că, în jurul orei 19:00, s-ar fi întâlnit întâmplător în zona toaletelor cu fostul ei prieten, care ar fi tras-o forţat într-un grup sanitar, unde ar fi constrâns-o, prin ameninţări cu acte de violenţă, să întreţină cu acesta, împotriva voinţei sale, raport sexual, potrivit stirileprotv.ro

Cel care ar fi comis fapta nu a mai fost găsit la faţa locului, însă poliţiştii au stabilit că este vorba despre un tânăr cu vârsta de 17 ani.

După examinarea medico-legală a minorei, s-a stabilit că aceasta prezintă leziuni ce pot data din ziua în care a fost reclamată fapta.

”A fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de viol, iar cercetările au fost preluate de poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Galaţi sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, fiind desfăşurate activităţi în vederea depistării adolescentului bănuit de comiterea acestei fapte şi a luării măsurilor legale ce se impun”, a precizat IPJ Galaţi.

Citește și:

Doi bărbaţi sunt cercetaţi de poliţiştii din Dolj pentru că au violat o fată în vârstă de 15 ani, iar un al treilea pentru că a filmat scenele pentru a produce materiale pornografice….

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on