Alertă răpire copil! Fată de 14 ani, luată cu forța din casă de patru mascați, urcată într-un BMW și dusă într-un loc necunoscut

Luni, 09 Ianuarie 2023, ora 09:28

1634 citiri

O adolescentă de 14 ani din Tălmaciu (judeţul Sibiu) a fost răpită de acasă luni noaptea, de patru bărbaţi mascaţi, în prezent fiind căutată de polițişti.

”La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.55, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la dispariţia unei minore, CAROLEA LUMINIŢA, în vârstă de 14 ani. Din cercetări a reieşit faptul că, la data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.30, în timp ce se afla la domiciliul său din oraşul Tălmaciu, judeţul Sibiu, minora ar fi fost luată cu forţa de către patru persoane de sex masculin, mascate, şi ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, al cărui conducător auto s-a deplasat într-o direcţie necunoscută.

Astfel, s-a declanşat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celulă de criză”, anunţă poliţiştii.

Au fost declanşate ample căutări, mai multe echipaje din judeţ efectuând în prezent verificări în vederea depistării minorei.

Adolescenta are înălţimea 162 cm, 65 kg, ochi albaştri, păr şaten, fir drept, lung, ten deschis.

La momentul dispariţiei, purta o bluză de culoare vişiniu cu paiete aurii, pantaloni tip leggings de culoare vişiniu.

Printre suspecţi se află un bărbat de 23 de ani, şoferul maşinii, ale cărui date sunt făcute publice de Poliţie.

Citește și:

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident în care au fost implicate două autoturisme şi un camion, produs sâmbătă între Sighişoara şi Sibiu, în localitatea Brateiu.
”Pe…

Unsprezece consilieri locali și primarul dintr-o comună sibiană s-au certat într-o ședință în cadrul căreia trebuiau să împartă bugetul.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on