Alpha Bank – Supliment către Niro. Ipotecă pe apartamente Central Park EXCLUSIV Profit.ro

Niro Investment, companie controlată de omul de afaceri Nicolae Dumitru, a suplimentat cu 7 milioane de euro un credit de 15 milioane de euro contractat în 2019 de la Alpha Bank România.

Creditul va fi garantat cu ipotecă pe mai multe terenuri și locuințe din București, din zona complexului Dragonul Roșu (sat Fundeni, comuna Dobroiești, județul Ilfov), și mai multe apartamente din ansamblul rezidențial bucureștean Central Park.

CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Pilonul II de pensii a încheiat 2022 pe minus în privința randamentului, pentru prima dată de la debutul sistemului

Niro Investment este un grup românesc cu capital integral privat, cu peste 20 de ani de experiență în domeniul investițiilor, dezvoltării și managementului activelor, având un portofoliu de proiecte care totalizează o suprafață de 500.000 de metri pătrați construiti, cu o valoare de circa 400 milioane euro.

Printre proiectele dezvoltate și gestionate de grup se află complexul comercial Dragonul Roșu, ca și clădiri de birouri, proiecte rezidențiale și hoteluri.

Cu afaceri de 165,16 milioane de lei în 2021, Niro Investment desfășoară activități de închiriere și subînchiriere a bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Compania este controlată de Dumitru Nicolae, acționar cu o cotă de 95%, și Ionel Dumitru, cu o pondere de 5%.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on