Ambulanță lovită de un camion în sens giratoriu. Asistenta, în comă. Șoferul și paciențul, răniți

Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Gorj, aflat în misiune, a fost implicat într-un grav accident rutier produs la ieşire din municipiul Târgu Jiu, unde autosanitara a fost lovitîă, în zona unui sens giratoriu, de un autocamion. Asistenta şi ambulanţierul sunt răniţi, femeia fiind în stare foarte gravă. Pacientul pe care ambulanţa în transporta are de asemenea o stare de sănătate „precară”.Accidentul a avut loc la ieşirea din Târgu Jiu către Craiova, autospeciala Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Gorj transportând un pacient către Craiova. 

Într-un sens giratoriu, un camion nu a acordat prioritate autosanitarei care avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, intrând în coliziune cu aceasta. 
În urma accidentului, pacientul, ambulanţierul şi asistenta au fost răniţi. 

Asistenta se află în comă, fiind preluată cu un elicopter şi dusă la spital, la Craiova. Ambulanţierul în vârstă de 54 de ani este rănit, dar conştient, el fiind scos din maşină de către echipajul de descarcerare din cadrul ISU Gorj. 

Pacientul, în vârstă de 61 de ani, a fost dus la spitalul din Tîrgu Jiu, starea de sănătate a acestuia fiind „destul de precară”, conform declaraţiilor făcute de managerul SAJ Gorj, Tiberiu Tătaru.

Sursa: gorjonline

 » Aflați mai multe informații aici.