Angajare cu cuțitul în mână la un restaurant. Un tânăr refuzat de un patron s-a întors cu scandal și a rănit un client

Marti, 29 Noiembrie 2022, ora 16:47

637 citiri

Un tânăr de 23 de ani din Botoşani care a încercat să se angajeze la un restaurant din Suceava a provocat un scandal marți, 29 noiembrie, după ce anterior acesta a fost refuzat. Tânărul a venit cu un cuțit și a rănit un client care încerca să-l liniștească

Poliţia Judeţeană Suceava a transmis că incidentul a avut loc, marţi după-amiază, în parcarea unui restaurant din zona centrală a municipiului Suceava.

Astfel, un tânăr de 23 de ani din municipiul Botoşani, care anterior, în perioada aprilie-mai, se adresase restaurantului pentru a se angaja la bucătărie, s-a prezentat marţi la unitatea economică, având un comportament recalcitrant la adresa angajaţilor.

”Un client de 38 de ani din oraşul Cajvana, aflat la o masă, a intervenit pentru a-l calma şi l-a scos afară pe agresor, moment în care acesta a devenit violent fizic scoţând un cuţit şi aplicând mai multe lovituri clientului de 38 ani. Acesta a suferit mai multe leziuni prin înjunghiere fiind transportat la unitate medicală, constatându-se preliminar că leziunile au fost de natură a pune în primejdie viaţa victimei”, a arătat sursa citată.

Agresorul a fost identificat la locul incidentului, a fost încătuşat şi preluat în custodie de poliţişti fără incidente, fiind transportat la sediul Poliţiei Municipiului Suceava pentru audieri.

De asemenea, la locul faptei a fost identificat şi cuţitul folosit la agresiune, urmând a fi completat şi consolidat probatoriul şi a se dispune măsuri procesuale.

În acest caz s-a întocmit dosar penal, cauza fiind preluată de către SIC IPJ Suceava sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, urmând a se stabili cu exactitate toate circumstanţele producerii evenimentului şi a se dispune măsuri procesuale faţă de autor.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on