Apple lucrează la o versiune mai ieftină a căștilor AirPods

scris ieri, 20:44

Pe lângă modelul standard și versiunea Pro, căștile AirPods ar putea avea la un moment dat și o variantă mai ieftină și cu mai puține facilități.

Min-Chi Kuo, analistul care „prezice” frecvent și corect mutările pregătite de Apple, crede că gigantul american lucrează la un model de căști AirPods mai ieftin decât versiunile de până acum.

Viitorul model de căști AirPods ar urma să coste sub 100 de dolari, semnificativ mai puțin decât AirPods 3, de exemplu, care se vinde cu 169 de dolari.

CITEȘTE ȘI Aplicațiile Apple Music și Apple TV pot fi testate pe Windows

Pentru a obține un preț de vânzare mai mic, Apple va trebui să elimine anumite funcționalități din viitorul produs, însă, deocamdată nu se știe ce compromisuri se vor face aici.

Oricum, Kuo crede că mai este mult până când aceste căști vor ajunge pe piață. Acesta spune versiunea mai ieftină de AirPods ar putea fi lansată undeva în a doua jumătate a anului viitor.

Totodată, Apple mai lucrează și la o nouă versiune a căștilor AirPods Max. Prima versiune a acestora a fost lansată în 2020, astfel că ar fi deja timpul pentru un update.

Din câte se pare, majoritatea produselor Apple vor primi o mai mică atenție în perioada următoare, deoarece compania și-a concentrat mare parte a resurselor pe casca pe realitate mixtă pe care o va lansa anul acesta.

Afla mai multe despre
apple
căști
airpods
airpods max  » Aflați mai multe informații aici.

Posted on