Appraisal & Valuation îl recrutează pe șeful evaluatorilor de la BRD și BCR

Appraisal & Valuation SA, deținătorul brandului NAI Romania, indicativ bursier APP, anunță recrutarea lui Gheorghe Dragne, fostul șef al evaluatorilor din BCR și BRD.

Cum poate fi calibrat un buget în pandemie, ce soluții de finanțare sunt astăzi la îndemână și alte variante de sprijin pentru firme vor fi anunțate la Videoconferința Profit.ro IMM – Pregătim ieșirea din criz
Videoconferința, programată pentru 4 noiembrie și organizată împreună cu  Nordis Group, Banca Transilvania, ING și Unicredit Bank, va fi transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV. Detalii AICI

Acțiunile Appraisal & Valuation SA sunt listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (piața AeRO) a Bursei de Valori București. Compania a derulat un plasament privat de acțiuni.

CITEȘTE ȘI Automatica SA: pionierul automatizărilor din România în era Industriei 4.0

Fondată în 2010, Appraisal & Valuation SA este reprezentantul exclusiv al NAI Global în România și Republica Moldova.  NAI Global reprezintǎ o rețea de companii imobiliare comerciale independente, cu 5.000 de angajați și 375 de birouri în 55 de țări.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on