Argeş: Bărbatul care a incendiat un autoturism şi a avariat alte două maşini a fost reţinut

Home / Justitie / Argeş: Bărbatul care a incendiat un autoturism şi a avariat alte două maşini a fost reţinut
Vezi mai multVezi mai putinArgeş: Bărbatul care a incendiat un autoturism şi a avariat alte două maşini a fost reţinut2023-01-05 08:40:07Nr afisăriModifică dimensiunea fontului:Un bărbat de 27 de ani din municipiul Curtea de Argeş, cercetat după ce a incendiat un autoturism şi a avariat alte două maşini, a fost reţinut de poliţişti.

Pe numele suspectului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş.

“În cursul nopţii trecute, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a anunţat, joi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Un bărbat din municipiul Curtea de Argeş, înarmat cu două cuţite, a incendiat un autoturism miercuri seara, el fiind ulterior imobilizat de poliţişti.

Sursa video: ISU Argeş

Potrivit unui comunicat transmis de IPJ Argeş, suspectul avariase mai devreme un alt autoturism parcat.

“În seara zilei de 04 ianuarie, în jurul orei 20,00, poliţiştii (…) fost sesizaţi, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat din Curtea de Argeş ar fi incendiat un autoturism şi are asupra sa două cuţite. (…) Din primele verificări s-a stabilit că un bărbat de 27 de ani, din Curtea de Argeş, pe fondul consumului de alcool, având asupra sa două cuţite, ar fi distrus un geam şi parbrizul unui autoturism, parcat la poarta imobilului tatălui său, după care ar fi incendiat un alt autoturism, aparţinând aceleiaşi persoane”, se menţionează în comunicat.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on