Arhiepiscopia Tomisului cheamă enoriașii să plătească pomelnice prin PayPal: „Puteți include câteva nume pentru a fi pomenite în secțiunea Add Note”

Duminica, 17 Octombrie 2021, ora 11:14

252 citiri

Arhiepiscopia Tomisului a lansat, pe pagina sa de Facebook, un apel prin care îi cheamă pe enoriași să trimită pomelnice prin intermediul PayPal.

„Puteți trimite pomelnice prin PAYPAL, accesând linkul de mai jos https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id=J5F4JJ5SBWDNA. În cadrul donației puteți include câteva nume pentru a fi pomenite la slujbe, în secțiunea Add Note”, este mesajul Arhiepiscopiei Tomisului.

Link-ul afișat de Arhiepiscopia Tomisului duce pe platforma de plăți online, unde este afișat următorul mesaj: „Nu putem emite fără ajutorul ascultătorilor. “Frate ajutat de frate – cetate întărită” (Pilde 18:19) DONEAZĂ AICI”. Arhiepiscopia Tomisului se referă la Radio Dobrogea, postul de radio al Arhiepiscopiei Tomisului.

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a declarat joi, 14 octombrie, în cadrul unei emisiuni la Radio Dobrogea, că oamenii ”nu ar trebuie să accepte vaccinarea obligatorie” și i-a îndemnat să se adreseze justiției în acest sens.

Mai mult, a spus că vaccinul contra covid ”nu este asumat de nimeni” și că ”are urmări negative”.

„Din ce în ce mai mulți oameni se sperie că ce vor face, pentru că tot aud la știri că se va interzice celor nevaccinați să se ducă în stânga dreapta la spital, la alimentară, la mall, la școală, mai știu eu pe unde. Nu avem nicio decizie în sensul ăsta până acum”, a spus Eugen Tănăsescu, realizatorul emisiunii.

„Eu cred și trebuie să fac un apel la juriști să se mobilizeze, este o frământare foarte intensă a oamenilor care nu acceptă vaccinul și au dreptul lor de a nu-l accepta, nu trebuie să fie obligatoriu. Mai ales că nu-i asumat de nimeni. Și sunt atâtea urmări negative. Deci acești oameni ar trebui, credincioșii noștri să se adreseze în masă justiției”,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on