Atenor, susținut de milionari din Belgia, vinde un mare complex din România CONFIRMARE FOTO

Dezvoltatorul imobiliar belgian Atenor, susținut de mai multe familii de milionari din Belgia, a ajuns la un acord cu fondul ungar de investiții Adventum pentru vânzarea complexului de birouri @expo din București, confirmând informațiile anunțate în toamnă de Profit.ro.

Angajamentul este condiționat de semnarea unui contract de cumpărare de acțiuni până la sfârșitul primului trimestru al anului 2023.

CITEȘTE ȘI GALERIE FOTO Primele detalii despre cele peste 1.200 de apartamente pregătite de NEPI Rockcastle lângă mall-urile sale din București, Timișoara, Satu Mare și Râmnicu Vâlcea

Profit.ro a anunțat că Atenor a inițiat discuții preliminare pentru vânzarea complexului de birouri @expo din București, în discuții putând fi chiar un investitor european care nu este încă prezent pe piața imobiliară locală, într-o tranzacție ce poate fi evaluată, conform surselor, la circa 120 de milioane de euro.

În 2021, Atenor a mai reușit să atragă pe piața imobiliară românească un alt nume nou. Fondul ungar de investiții Adventum a intrat în România prin achiziția complexului de birouri Hermes Business Campus de la Atenor, o tranzacție evaluată la 150 de milioane de euro, cea mai mare încheiată anul trecut.

CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Familia Popa și Smaranda Lalescu, nepoata matematicianului Traian Lalescu, intră pe piața rezidențială în zona corporațiilor, pe un teren ce i-a aparținut lui George Becali

@Expo este cel mai mare proiect pe care Atenor îl are acum în construcție în București, un complex format din 3 clădiri de birouri cu o suprafață închiriabilă de 54.700 de metri pătrați. Primele două imobile, cu o suprafață de circa 20.000 de metri pătrați, au fost livrate și au un grad de ocupare de 50%, spații închiriate pentru sediile Gameloft și ale diviziei mobile Telekom.

Proiectul este construit pe un teren cumpărat de Atenor în 2017 cu circa 10 milioane de euro de la Ro Naturstein,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on