Aterizare de urgenţă pe Aeroportul Otopeni. Pilotul a anunțat că aeronava are probleme tehnice

Sambata, 14 Ianuarie 2023, ora 20:53

1145 citiri

Un avion cu 5 persoane la bord a cerut sâmbătă, 14 ianuarie, aterizarea de urgenţă pe Aeroportul Otopeni, ca urmare a apariţiei unor probleme tehnice.

”În seara zilei de azi, 14 ianuarie, comandantul aeronavei Pilatus PC 12, care avea la bord un doi membri ai echipajului şi 3 pasageri, a solicitat efectuarea unei aterizări de urgenţă pe aeroportul Henri Coandă, ca urmare a apariţiei unor probleme tehnice”, a transmis Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Conform procedurilor standard, la aeroport s-a format un dispozitiv din autospeciale de pompieri şi ambulanţă. Aeronava a aterizat în siguranţă, la ora 19:48, pe pista 08R, iar dispozitivul a fost retras, precizează autorităţile.

Activitatea pe aeroport nu a fost afectată şi nu s-au înregistrat întârzieri ale curselor aeriene, mai arată CNAB.

Citește și:

Un șofer de microbuz din Cluj a fost sancționat dur vineri, 13 ianuarie, după ce, în urma unui control, polițiștii rutieri au descoperit că niciunul dintre călători nu avea bilet sau…

Un autocar a oprit pe calea ferată în zona Petricani, judeţul Ilfov, din cauza unor defecţiuni tehnice, mai multe echipaje de pompieri, medicale şi de Poliţie deplasându-se la faţa locului….

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on