AUR cere demisia guvernului și anularea alegerilor

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) solicită demisia imediată a guvernului condus de premierul Marcel Ciolacu și anularea alegerilor recent desfășurate, acuzând o gestionare catastrofală și frauduloasă a procesului electoral.

Marius Lulea, vicepreședinte al AUR, a făcut o declarație publică în care a criticat dur modul în care au fost organizate și desfășurate alegerile, aducând acuzații grave la adresa actualei administrații. „Premierul Marcel Ciolacu ar trebui să își prezinte demisia pentru modul catastrofal și fraudulos în care au fost gestionate alegerile din România”, a declarat Lulea, subliniind necesitatea unei schimbări urgente la nivelul conducerii guvernamentale.

Marius Lulea, a lansat o serie de acuzații grave la adresa guvernului, afirmând că recentele alegeri din România au fost pregătite din timp de către interlopii care conduc țara. Acesta a cerut demisia premierului Marcel Ciolacu, acuzându-l de complicitate la o gestionare “catastrofală și frauduloasă” a procesului electoral.

În încheierea declarației sale, Marius Lulea a transmis un avertisment dur statului paralel: ” Însă de ce vă temeți nu veți scăpa: poporul va ști să își facă singur dreptate.” Acesta reprezintă un apel la mobilizarea cetățenilor împotriva corupției și a influențelor ilegale care, susține el, au pervertit sistemul democratic al României.

, , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *