Autocar cu români răsturnat pe o autostradă din Italia. Doi pasageri au fost preluați cu elicopterele

Luni, 16 Ianuarie 2023, ora 17:30

2304 citiri

Un autocar cu numere de Botoșani s-a răsturnat pe autostrada A13, lângă Padova Est, luni, 16 ianuarie, în jurul orei 13:00.

În urma accidentului mai multe persoane au fost rănite, două fiind transportate la spital cu elicopterul. În autocar se aflau 52 de pasageri, adulți și copii de naționalitate română, menționează presa din Peninsulă. O persoană a fost transportată la spital în cod roșu, alte patru în cod galben și 17 în cod alb, conform Monitorul de Botoșani.

Accidentul s-a produs pe șoseaua de legătură între autostrada A13 Bologna-Padova cu A4 Torino-Trieste. Din cauza accidentului, legătura cu A4 Torino-Trieste de pe A13 Bologna-Padova a fost închisă pentru cei care călătoresc din Bologna la Padova. Traficul a fost blocat și fost cozi de 2 km în direcția Padova.

Citește și:

Actrița Gina Lollobrigida a murit luni, 16 ianuarie, la vârsta de 95 de ani. Cunoscută de toți sub numele ”Lollo”, a fost una dintre cele mai importante actrițe ale generației sale,…

Echipa italiană Atalanta Bergamo a învins duminică, pe teren propriu, scor 8-2, formaţia Salernitana, într-un meci al etapei a 18-a din Serie A.
*
Atalanta a deschis scorul în minutul 5,…

 » Aflați mai multe informații aici.