Autorul dublei crime de la Bran a fost reţinut. Este o rudă

Cercetările în cazul dublei crime de la Bran au fost finalizate și a fost reținut pentru 24 de ore un suspect.Procurorii susțin că suspectul este văr al bărbatului găsit mort luni dimineața în localitatea Șimon. Acesta ar fi păstruns în casa celor doi soți prin spargerea geamului unei dintre ușile de acces, potrivit antena3..

Reamintim că un angajat de la SMURD și soția sa, care era asistentă la Spitalul de Copii din Brașov, au fost găsiți morți în această dimineață în propria locuință.

Nicu, 38 de ani, era angajat la stația SMURD din Moieciu și ar fi trebuit să se prezinte la serviciu în această dimineață. Un coleg de-al său, în momentul în care a văzut că acesta nu mai ajunge, l-a sunat pe unul dintre frații victimei, Cristi, care a vorbit cu mama acestuia și cu cumnata, care era vecină de casă.  Alexandra avea 32 de ani și lucra la Spitalul de Copii din Brașov. 

Macabra descoperire a fost făcută de cumnata celor doi. Pe cei doi i-a găsit la etaj, cu multiple traumatisme la cap. 

Autorul dublei crime de la Bran a fost reţinut. Care a fost motivul 
“În urma unor cercetări complexe începute de dimineață, imediat după sesizare și terminate în jurul orei 21.30, respectiv acte medicale, constatări medico-legale preliminare, declarațiile inculpatului de recunoaștere parțială a faptelor și declarațiile a 4 martori (membrii de familie cu inculpatul și cu victimele), din cercetările efectuate la fața locului, percheziția domiciliară la locuința inculpatului și alte investigații ale organelor de cercetare penală, procurorul de caz a reținut următoarea stare de fapt:

În noaptea de 15/16.01.2023, pe fondul unui conflict mai vechi cu vărul şi vecinul său P.N.A., inculpatul P.I.D. s-a înarmat cu un cuţit şi un topor şi a pătruns prin efracţie (spargerea geamului uneia dintre uşile de acces) în imobilul de domiciliul al soţilor P.A.I.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on