Autostrada Sibiu – Pitești: Câștigător ales acum, când va fi și gata

scris astăzi, 11:21

Proiectarea și execuția lucrărilor de construcție a secțiunii 2 din autostrada Sibiu – Pitești vor fi realizate de Asocierea Mapa Insaat Ve Ticaret AS – Cengiz Insaat Sanayi Ve Ticaret, a anunțat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

“Joi, 30 decembrie 2021, urmare a finalizării procesului de evaluare a ofertelor, CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractului pentru proiectarea și execuția secțiunii 2 a Autostrăzii Sibiu – Pitesti, Boița – Cornetu”, se menționează într-un comunicat al CNAIR.

CITEȘTE ȘI VIDEO Angajați care încasează taxa pentru parcare, prinși că sustrăgeau din bani

Valoarea contractului este de 4,250 miliarde lei, fără TVA, iar durata acestuia este de 68 luni, din care 18 luni durata de proiectare și 50 de luni durata de execuție lucrări. Totodată, durata de garanție a lucrărilor este de 120 de luni, iar finanțarea se face din fonduri europene nerambursabile, scrie Agerpres.

Conform CNAIR, traseul are o lungime de 31,33 km. “Această secțiune conține următoarele lucrări principalele: 49 de poduri și viaducte, 7 tuneluri cu lungimi cuprinse între 250 metri și 1.590 metri și ecoduct în zona localității Lazaret”, se arată în comunicat.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după finalizarea procesului de avizare a acestuia. A

Afla mai multe despre
autostrada sibiu – pitești
cnair  » Aflați mai multe informații aici.

Posted on