Avioanele nu pot ateriza pe Aeroportul din Cluj. Un Boeing 737 s-a întors la Istanbul, iar o altă aeronavă a fost întoarsă la Sibiu

Luni, 02 Ianuarie 2023, ora 12:41

964 citiri

Situația curselor aeriene de la Cluj a devenit problematică marți, 2 ianuarie. Câteva avioane au fost întoarse către aeroporturile de unde plecaseră după zeci de minute de așteptare deasupra aeroportului.

Și cu o zi în urmă zeci de curse au fost anulate.

Marți, după o oră de așteptare în aer la sud-est de Cluj-Napoca, piloții Boeingului 737-800NG care operează zborul Turkish Airlines TK1047 Istanbul – Cluj Napoca au decis să te întoarcă la Istanbul, a transmis BoardingPass pe pagian de Facebook.

”În consecință, zborul TK1048 Cluj Napoca – Istanbul din 2 ianuarie 2023 va fi, probabil, anulat”, a transmis sursa citată.

Însă nu numai cursa de la Istanbul a avut probleme. La fel a pățit și una internă.

”După o oră și 15 minute de așteptare în aer la est de Cluj Napoca, Airbusul A320 Wizz Air (HA-LYQ) se întoarce la Sibiu.

Acest avion a aterizat în noaptea dintre 1 și 2 ianuarie pe aeroportul sibian din cauza ceții de la Cluj-Napoca, iar mai devreme urma să fie mutat la Cluj-Napoca pentru a opera zborurile regulate ale companiei Wizz Air.

Din cauza faptului că patru avioane Wizz Air au aterizat pe alte aeroporturi și nu pot fi mutate la Cluj Napoca din cauza vizibilității reduse, mai multe zboruri Wizz spre și dinspre CLJ au întârzieri de câteva ore.

Zborurile Wizz dintre Cluj-Napoca și Barcelona și Eindhoven au fost anulate”, a mai transmis sursa citată.

Ceața ar fi principalul motiv pentru care avioanele nu pot ateriza pe pistele de la Cluj.

Citește și:

”Tot timpul fac balet cu mintea. Fac balet cu mintea tot timpul,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on