Bărbat din Argeș, imobilizat de polițiști după ce a incendiat o mașină. Agresorul avea asupra lui și două cuțite VIDEO

Miercuri, 04 Ianuarie 2023, ora 22:22

523 citiri

Un bărbat din municipiul Curtea de Argeş, înarmat cu două cuţite, a incendiat un autoturism miercuri seară, 4 ianuarie, el fiind ulterior imobilizat de poliţişti.

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, suspectul avariase mai devreme un alt autoturism parcat.

”În seara zilei de 04 ianuarie a.c., în jurul orei 20,00, poliţiştii (…) fost sesizaţi, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat din Curtea de Argeş ar fi incendiat un autoturism şi are asupra sa două cuţite. (…) Din primele verificări, s-a stabilit că un bărbat de 27 de ani, din Curtea de Argeş, pe fondul consumului de alcool, având asupra sa două cuţite, ar fi distrus un geam şi parbrizul unui autoturism, parcat la poarta imobilului tatălui său, după care ar fi incendiat un alt autoturism, aparţinând aceleiaşi persoane”, se menţionează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului l-au imobilizat pe bărbat şi l-au condus la audieri.

”În urma incendiului, a fost avariată şi o autoutilitară, parcată în apropiere. Cercetările continuă, urmând ca, după administrarea probatoriului, să fie luate măsurile legale în consecinţă”, precizează IPJ Argeş.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a anunţat că pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor. În urma incendiului a ars generalizat un autoturism, iar flăcările s-au propagat şi la o autoutilitară parcată în imediata apropiere, care a fost avariată în proporţie de aproximativ 30%.

Citește și:

Un bărbat din municipiul Giurgiu, care în noaptea de marţi spre miercuri a folosit o armă chiar în prezenţa unui echipaj al Poliţiei, a reuşit să fugă şi s-a baricadat într-un…

Doi poliţişti din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Neamţ au fost răniţi după ce autospeciala în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier,

 » Aflați mai multe informații aici.