Bărbat ucis de un rival în dragoste. Reușise să scape din casa ororilor pentru scurt timp

Sambata, 10 Decembrie 2022, ora 16:34

2459 citiri

Un bărbat din judeţul Caraş-Severin a fost reţinut pentru comiterea infracţiunii de omor după ce, în timpul unui scandal pe fondul geloziei şi consumului de alcool, l-a atacat pe un altul cu un cuţit în zona inimii, a informat sâmbătă, 10 decembrie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

Fapta a avut loc în localitatea Sub Marginea, primele date ale anchetei penale declanşată în acest caz reliefând faptul că, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, între cei doi bărbaţi a izbucnit un scandal, agresorul luând un cuţit şi înjunghiindu-şi victima în zona inimii.

Ulterior, persoana agresată a reuşit să iasă din imobilul în care a fost atacată, însă a murit afară, bărbatul fiind găsit decedat de o altă persoană.

“În cauză s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale, dispunându-se de asemenea măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, formulându-se totodată şi propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile faţă de inculpat”, se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

Citește și:

Unul dintre cei mai tineri criminali ai României, un puști de doar 14 ani din Prahova, a fost condamnat printr-o sentință definitivă la 14 ani de închisoare.
Complicele său, un tânăr de…

O femeie din Spania care i-a dat unei vecine o cutie în care se afla capul decapitat al soțului ei a susținut că aceasta conținea jucării sexuale.
Carmen Merino, în vârstă de 64 de ani,…

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on