Bărbatul din Giurgiu care a tras cu arma de la fereastră și apoi s-a baricadat în casă a fost reținut VIDEO

Miercuri, 04 Ianuarie 2023, ora 22:49

350 citiri

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiul Giurgiu, a fost reţinut miercuri, 4 ianuarie, pentru 24 de ore, după ce a tras mai multe focuri de armă de la fereastra apartamentului în care locuia.

Bărbatul a folosit arma chiar în prezenţa unui echipaj al Poliţiei și ulterior s-a baricadat într-un apartament.

”Astăzi, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu poliţiştii Serviciului Acţiuni Speciale şi cei ai Serviciului Criminalistic, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa unui bărbat, de 33 de ani, din municipiul Giurgiu, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor – deţinerea sau portul fără drept de arme neletale şi uzul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept. În fapt, în noaptea de 3 spre 4 ianuarie 2023, bărbatul în cauză ar fi tras cu o armă neletală mai multe focuri de armă de la fereastra locuinţei în care acesta locuia. În urma efectuării percheziţiei şi a cercetărilor efectuate, la locuinţa acestuia au fost descoperite şase tuburi de cartuş, calibrul nouă milimetri, neletal, cu gaz, percutate şi o armă neletală supusă autorizării, deţinută fără drept”, se arată într-un comunicat de presă emis de IPJ Giurgiu.

Pe baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente, cu propuneri procedurale.

(VIDEO TV Giurgiu)

Citește și:

Un bărbat din municipiul Giurgiu, care în noaptea de marţi spre miercuri a folosit o armă chiar în prezenţa unui echipaj al Poliţiei, a reuşit să fugă şi s-a baricadat într-un…

Un copil de 11 ani din localitatea Călugăreni,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on