Blocaj pe Valea Prahovei. Turiștii care se întorc din vacanță stau în coloană în mai multe zone

Duminica, 02 Ianuarie 2022, ora 14:08

279 citiri

Traficul rutier este intens către zona montană şi pe raza staţiunilor de pe Valea Prahovei, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Se circulă în coloană pe sensul de urcare spre Braşov, între localităţile Nistoreşti şi Comarnic, judeţul Prahova, iar în cealaltă direcţie, valorile de trafic sunt intense între staţiunile Predeal şi Buşteni.

Totodată, Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că în judeţul Braşov, începând cu ora 11,45, pentru a asigura fluenţa traficului, a fost luată măsura devierii (nivel de recomandare) circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

Cu aceeaşi oră se aplică şi devierea (nivel de recomandare) de pe DN73A Râşnov – Predeal pe DN73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN1A, fie către Piteşti pe DN73 şi apoi spre Bucureşti pe autostrada A1.

Citeste si:

Valori de trafic ridicate se înregistrează, miercuri la prânz, pe DN 1, în Valea Prahovei, între Nistoreşti şi Comarnic, precum şi între Buşteni şi Azuga.
Centrul INFOTRAFIC din…

Creşterea estimată a numărului de pasageri pe fluxul de plecări internaţionale la Aeroportul ”Henri Coandă” este de până la 100% faţă de perioada anterioară, iar pasagerilor li se…

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

DigiSport.ro

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on