Boc, pe ultima sută de metri, a anulat focurile de artificii de Revelion

Primăria municipiului Cluj-Napoca a anunțat că anulează focurile de artificii programate de Revelion, din cauza ceței.

“Din cauza condițiilor meteo nefavorabile – condiții de ceață, vizibilitate redusă – spectacolul de artificii programat pentru noaptea dintre ani se anulează, în toate cele patru zone: Dealul Cetățuie, Iulius Mall, Cartierul Bună Ziua, platoul din fața clădirii Institutului de Cercetări Horticole Avansate al Transilvaniei din Campusul USAMV”, se arată într-un comunicat trimis de Primăria Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI Susținuți de Orange Fab, românii de la uRADMonitor au construit o rețea de monitorizare a calității aerului ce se bucură de succes în țară și peste hotare

Primarul Emil Boc a spus că focurile de artificii vor fi organizate, probabil, cu altă ocazie, eventual de Ziua Unirii Principatelor, scrie Agerpres.

“Am anulat focurile de artificii din cauza prognozei meteo. Va fi ceață. Am luat decizia administrativă în dimineața aceasta, la ora 9. Prognoza spune că sunt peste 95% șanse să fie ceață la miezul nopții. Nu putem să schimbăm direcția ceței. Nu cheltuiam bani publici, ci din sponsorizări, dar îi vom cheltui cu alte ocazii, poate în 24 ianuarie sau cu alt prilej. Nu vom avea nimic la Cluj de Revelion”, a precizat Emil Boc.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on