Braşov: Bărbat din Recea – reţinut pentru ameninţare şi braconaj după ce a postat online un..

Braşov: Bărbat din Recea – reţinut pentru ameninţare şi braconaj după ce a postat online un videoclip2023-01-10 14:04:07Nr afisăriModifică dimensiunea fontului:Un braşovean a fost reţinut de Poliţie, fiind cercetat în cadrul unui dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, ameninţare şi braconaj, după ce a postat pe o reţea de socializare un videoclip în care a ameninţat cu acte de violenţă un alt bărbat.

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov – Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de “ameninţare” în urma apariţiei videoclipului şi l-au identificat pe autor, ca fiind un bărbat de 50 de ani, din localitatea Recea.

În urma unor percheziţii efectuate la domiciile acestuia, poliţişti au descoperit o puşcă, deţinută fără drept.

“În urma cercetărilor efectuate au rezultat date potrivit cărora persoana bănuită de săvârşirea faptei ar fi comis şi mai multe acte de braconaj cinegetic. Astfel, la data de 9 ianuarie, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Braşov au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţele situate pe raza localităţii Recea aparţinând bărbatului în vârstă de 50 ani. În cadrul activităţilor desfăşurate au fost identificate o armă letală, tip puşcă, supusă autorizării şi cartuşele aferente acesteia, deţinute fără respectarea normelor legale în vigoare, acestea fiind confiscate, în vederea continuării cercetărilor”, a precizat IPJ Braşov.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraş. AGERPRES / (AS – autor: Diana Dumitru, editor: Marius Frăţilă, editor online: Simona Aruştei)
Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on