Braşov: Suspect în cazul dublei crime din Şimon – reţinut de anchetatori; el era văr al..

Un bărbat suspectat că i-ar fi omorât pe cei doi tineri, găsiţi decedaţi luni dimineaţa, în locuinţa lor din localitatea braşoveană Şimon, a fost reţinut de anchetatori, acesta o rudă a uneia dintre victime.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, bărbatul ar fi ajuns să comită crima din cauza unor dispute legate de un teren, însă şi pe fondul unor posibile probleme psihice.

“În noaptea de 15 spre 16 ianuarie, pe fondul unui conflict mai vechi cu vărul şi vecinul său, inculpatul s-a înarmat cu un cuţit şi un topor şi a pătruns prin efracţie – spargerea geamului uneia dintre uşile de acces în imobilul de domiciliu al soţilor P.A.I şi P.N.A, situat în localitatea Şimon. În dormitorul soţilor P, inculpatul a aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor victimelor, acestea decedând ca urmare a loviturilor”, a precizat, într-un comunicat de presă, Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

Prim-procurorul Adrian Radu a explicat că autorul faptei a fost identificat în urma cercetărilor efectuate de poliţişti, sub coordonarea procurorului de caz, în prima parte a zilei de luni, după care s-a obţinut un mandat de percheziţie şi, în urma acestei acţiuni, care s-a desfăşurat în cursul serii, reţinerea suspectului.

“Din cercetări au apărut date şi indicii care conduceau la o pistă, la un vecin, verişor al uneia dintre victime, bărbatul. Cercetările ulterioare au condus la probe suficiente pentru a pune în mişcare acţiunea penală şi reţinerea suspectului”, a declarat presei prim-procurorul Adrian Radu.

Bărbatul suspectat de crimă a fost reţinut în podul casei sale, unde s-a refugiat înarmat cu un cuţit, însă, după discuţiile purtate cu negociatorul din partea poliţiei, a coborât de bunăvoie.

Conform prim-procurorului Adrian Radu, există indicii că bărbatul ar avea probleme psihice,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on