Bubuitul artificiilor se suprapune sinistru peste urletul sirenelor la Sărbătorile Iașiului. ”Lumea moare în spitale și noi aruncăm milioane de lei în aer” VIDEO

Vineri, 15 Octombrie 2021, ora 11:05

319 citiri

Deși Iașiul este puternic lovit de valul patru al mandemiei COVID-19, primăria locală a organizat un foc de artificii de aproximativ 15 minute joi seara, 14 octombrie, odată cu încheierea Sărbătorilor Iașului.

Unii au considerat că vremurile de pandemie ar trebui trăite fără artificii pentru că sunt mii de oameni care suferă. Alții consideră că tocmai în această perioadă grea, cei izolați sau internați se pot bucura câteva clipe, luând parte la ceva frumos din fața unui ecran sau privind pur și simplu pe fereastră, relatează Ziarul de Iași.

Deși în clipul de mai sus artificiile se zăresc greu în depărtare, sunetul lor se aude perfect, fiind în acord cu țipătul sirenelor ambulanțelor.

Pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Iași a apărut o avalanșă de mesaje critice:

”Penibil! Pentru cine ati dat aceste artificiii? Ati cheluit bani efectiv degeaba! Nu avem nevoie de artificii on line! Faceti numai gafe”

”In loc de artificii mai bine cumparati medicamente pt bolnavi. Chiar era necesar? In care tara din lume in plina pandemie primaria organizeaza sarbatori cu artificii? Ce sarbatoriti? Decesele?”

”Lumea moare în spitale ca nu sunt bani pt paturi și noi aruncam milioane de lei în aer! Frumos din partea voastră”

”Nu mai sunt locuri libere la ATI, oamenii mor sufocați pe holurile spitalelor iar primăria sărbătorește.Ăștia suntem,atât putem,bâlci.” au fost doar câteva din comentariile dure.

Citeste si:

Valul de bolnavi infectați COVID-19 a ”lovit” unitatea de urgențe a Spitalului „Sfântul Spiridon”, zeci de persoane sosind aduse de ambulanțe.
“Noi, în acest moment, facem…

Situația s-a agravat la spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on