Burger King și Popeyes – sute de restaurante gândite în străinătate pentru România

scris astăzi, 19:00

Firma poloneză de investiții McWin, noul francizat Burger King în Polonia, va dezvolta brandurile Burger King și Popeyes pe mai multe piețe din Europa de Est, inclusiv în România, cu ținta de a deschide 600 de restaurante în următorii 10 ani.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

McWin și Restaurants Brands International (RBI), proprietarul lanțurilor de restaurante de tip fast-food Burger King, Popeyes și Tim Hortons, au semnat acorduri de franciză principală și de dezvoltare pentru Burger King și Popeyes în Polonia, România și Cehia.

McWin, prin intermediul platformei sale nou înființate Rex Concepts CEE, urmează să extindă brandul Burger King în cele trei țări și să aducă brandul  Popeyes în Cehia și Polonia.

CITEȘTE ȘI Nou jucător – Unul dintre cei mai mari producători de haine din Israel a intrat pe piața din România

Cum a anunțat în premieră Profit.ro, lanțul Popeyes a fost lansat în România la începutul anului, rețeaua locală incluzând în prezent 5 restaurante.

În total, McWin vrea să deschidă 600 de restaurante Burger King și Popeyes pe piețele din România, Polonia și Cehia, în următorii 10 ani.

Noile acorduri vin la câteva luni după ce McWin a încheiat un contract de master franciză pentru Burger King în Polonia, în urma achiziției companiei locale Burger King (BK) SEE. McWin s-a angajat să deschidă peste 200 de restaurante Burger King în Polonia.

McWin este condusă de Henry McGovern, fondatorul AmRest Holdings, și de Steven K. Winegar, acționar și director executiv al Zena Group și fondator al Restauravia Grupo Empresarial.

Dezvoltatorul de restaurante AmRest este cel care a relansat business-ul Burger King pe piața din România,

 » Aflați mai multe informații aici.