Buzău: Tânărul care a provocat accidentul din Valea Râmnicului a fost reţinut pentru 24 de ore

2023-01-07 10:01:45Nr afisăriModifică dimensiunea fontului:Tânărul în vârstă de 27 de ani care a provocat, vineri seară, un accident rutier în localitatea Valea Râmnicului în timp ce era urmărit de o maşină a Poliţiei a fost reţinut pentru 24 de ore, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

Potrivit sursei citate, acesta se afla la volanul unei maşini neînmatriculate, cu numere false, nu avea permis de conducere şi fusese dat în consemn pentru că alimentase de la o benzinărie fără să plătească.

Tânărul nu a oprit la semnalul echipei de Poliţie care l-a depistat în trafic, iar ulterior a provocat un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane: şoferul autospecialei de Poliţie şi un pieton în vârstă de 46 de ani din Valea Râmnicului, care au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău pentru îngrijiri medicale.

‘În timp ce un echipaj de Poliţie desfăşura activităţi de supraveghere şi control al traficului pe DJ 203 P, a efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism dat în consemn pentru faptul că a alimentat cu combustibil la o staţie de distribuţie carburant din Râmnicu Sărat şi nu a achitat, însă acesta nu a oprit, continuându-şi deplasarea. S-a procedat la urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Autoturismul urmărit, condus de către un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Galaţi, ar fi ieşit în afara carosabilului, a surprins şi accidentat un pieton, a lovit un gard şi un stâlp de electricitate. În timpul deplasării, conducătorul autospecialei de Poliţie, un bărbat în vârstă de 47 de ani din Râmnicu Sărat, ar fi intrat în coliziune cu un tub de beton, ulterior lovind un stâlp de electricitate (…) Din verificările efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că şoferul de 27 de ani nu deţine permis de conducere,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on