Când ai verificat ultima dată câți bani ai? Elena Cristian (DC Business), surpriză neplăcută: Suma nu doar că nu s-a înmulțit, dar este cu 30% mai mică

Elena Cristian, analist DC Business, a făcut haz de necaz după ce s-a trezit, din senin, cu mai puțini bani.

Mai exact, Elena Cristian a avut un șoc în momentul în care a văzut cum stau banii ei la categoria Pilonul II de pensii. Analistul DC Business văzuse o reclamă la televizor care spunea: „banii tăi se înmulțesc la Pilonul II….intră pe www…” 

Când a intrat să verifice… stupoare: banii nu doar că nu s-au înmulțit, nici măcar nu au rămas la fel. Suma a scăzut cu… 30% față de acum doi ani.

„Sâmbătă… ascult Vocea României în timp ce spăl vasele (că aseară am adormit la jumate… de Vocea, nu de vase).

Calup de publicitate… aud: „banii tăi se înmulțesc la Pilonul II….intră pe www…”

… las vasele și caut pe mail… banii mei nu doar că nu s-au înmulțit, dar sunt cu 30% mai puțini ca acum doi ani…

Îmi piere cheful de Vocea României (mai ales că un concurent nu a auzit de Robbie Williams)… oare am ales eu fondul greșit sau reclama e mincinoasă????

… xxxx, ai legătura”, a scris Elena Cristian, analist DC Business, pe Facebook.

VEZI ȘI ALTE ȘTIRI:

Fondurile de pensii private obligatorii aveau active în valoare de 88,71 miliarde lei, la finalul lunii septembrie 2022, în creştere cu 2% faţă de nivelul înregistrat la 30 septembrie 2021, potrivit datelor Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).

„Fondurile de pensii private au investit 88% din portofoliu în active româneşti, majoritatea fiind denominate în lei. O mare parte a instrumentelor româneşti sunt reprezentate de titluri de stat sau acţiuni listate la BVB”, se menţionează într-un raport al ASF.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on