Când ajung facturile Hidroelectrica la clienți și cum vor putea fi plătite

Facturile de la Hidroelectrica n-au ajuns de jumătate de an la unii clienți. Compania anunță că intră în normalitate, dar ce se va întâmpla cu facturile ”calup” pe care le vor primi clienții companiei? 

Clienții care au renunțat la alți furnizori și au ales Hidroelectrica au făcut-o datorită prețului competitiv, însă, luni bune, aceștia nu au primit nicio factură, iar sumele se adună. Acum, Hidroelectrica anunță intrare în normalitate, dar clienți râd cu un ochi, plâng cu celălalt când se gândesc la valoarea cumulată a facturilor. Sunt însă vești bune! Ei vor putea eșalona plata facturilor Hidroelectrica pe șase luni, în tranșe egale. Mai mult, compania pregătește și o aplicație dedicată clienților săi. 

Aproape 500.000 de consumatori nu și-au primit facturile de la Hidroelectrica în ultimele luni, scrie Jurnalul. Conform reprezentanților firmei, sistemul de facturare va intra în normal la începutul lunii februarie. În plus, compania pregătește o aplicație mobilă pentru clienți, care-și vor putea plăti facturile mai ușor și transmite indexul. ”Facturile se transmit zilnic, sunt calupuri de zeci de mii de facturi care se transmit. În februarie, în principiu, estimăm că se intră în normalitate cu toți clienții, sperând să nu mai fie și alte modificări legislative. Procesul de facturare a început de anul trecut, deja lucrurile se fac automatizat”, a anunțat Bogdan Badea, președinte Hidroelectrica. 

Clienții care vor primi facturile întârziat le vor putea eșalona pe șase luni. Eșalonarea se solicită online, printr-un formular tip, sau direct la sediile sucursalelor. Astfel, ei vor plăti odată cu facturile viitoare și ratele la datoria eșalonată. De asemenea, clienții Hidroelectrica casnici au termen de plată de 45 de zile de la emiterea facturii, pe când cei non-casnici de 30 de zile. În această perioadă, nu sunt percepute penalități. ”Dacă vă aflați în dificultate în ceea ce privește plata facturilor,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on