Cantaloupe – Americanii intră în România. Prima companie care a implantat cipuri angajaților TRANZACȚIE

scris astăzi, 06:03

Compania americană Cantaloupe, specializată în software și soluții de plată pentru comerțul de tip self-service, a preluat firma rivală Three Square Market (32M), inclusiv operațiunile din România, relevă date analizate de Profit.ro.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Cu sediul în Wisconsin, 32M furnizează tehnologii și aparate automate pentru spații cu autoservire (micropiețe), având activități în America de Nord, Europa, Asia și Australia.

32M a intrat în atenția publicului în 2017, când a devenit prima companie din SUA care a implantat cipuri de acces angajaților, inițiativă care a stârnit controverse și a atras avertismente cu privire la multiplele modalități prin care guvernele, dar și companiile, ar putea abuza de tehnologie.

CITEȘTE ȘI “Rabla pentru electrocasnice” va fi regândit – Interdicție de participare pentru anumite persoane. “Practic, și-au bătut joc!”. Semnal anterior la PROFIT NEWS TV

Cantaloupe a preluat 32M în schimbul sumei de 41 milioane de dolari, din care 90% în numerar și 10% în acțiuni proprii.

Achiziția extinde rețeaua Cantaloupe de micropiețe cu aproape 3.000 de locații în America de Nord și la nivel internațional, inclusiv în Marea Britanie, Suedia și România.

32M este așteptată să genereze venituri de 19 milioane de dolari în 2022.

CITEȘTE ȘI FOTO Excremente de urs la conservă, „autentic secuiești”, vândute în România. Șeful OPC: Nu mi-a venit să cred

Fondată în 1992, Cantaloupe (fosta USA Technologies) este o companie de plăți digitale și de servicii software, specializată în furnizarea de soluții end-to-end pentru industria spațiilor cu autoservire.

Compania este listată pe bursa Nasdaq, având o capitalizare de 252 milioane de dolari.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on