„Capitala petrecerilor” elimină taxa pe alcool

scris astăzi, 19:00

Dubai a eliminat taxa de 30% pe alcool și nu va mai percepe taxe pentru permisele personale de consum de alcool – un lucru pe care trebuie să îl aibă asupra sa oricine intenționează să bea, transmite BBC.

Dubai a relaxat legile de ceva timp, permițând vânzarea de alcool la lumina zilei în timpul Ramadanului și aprobând livrarea la domiciliu în timpul pandemiei, arată G4Media.

CITEȘTE ȘI O cometă, care a putut fi văzută ultima dată în urmă cu 50.000 de ani, trece pe lângă Pământ. Prima care poate fi văzută cu ochiul liber

Se crede că această ultimă măsură este o încercare de a face orașul mai atractiv pentru străini, în fața concurenței din partea vecinilor.

Cele două companii care distribuie alcool în Dubai, Maritime and Mercantile International (MMI) și African & Eastern, au declarat că vor reflecta reducerea taxelor în prețuri.

„De când ne-am început operațiunile în Dubai, în urmă cu peste 100 de ani, abordarea emiratului a rămas dinamică, sensibilă și incluzivă pentru toți”, a declarat pentru AP purtătorul de cuvânt al MMI, Tyrone Reid.

CITEȘTE ȘI Experiență inedită: Au trecut din 2022 în 2023 fără a prinde miezul nopții

„Aceste reglementări recent actualizate sunt esențiale pentru a continua să asigurăm achiziționarea și consumul sigur și responsabil de băuturi alcoolice în Dubai și în Emiratele Arabe Unite”.

Nu este clar dacă această măsură, care a intrat în vigoare duminică, va fi permanentă. Financial Times a descris mișcarea ca fiind o perioadă de probă de un an,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on