Cazul fetei ucisă şi ascunsă în canapea/ Mama a fost lăsată în libertate; Parchet: A dat o..

Cazul fetei ucisă şi ascunsă în canapea/ Mama a fost lăsată în libertate; Parchet: A dat o declaraţie coerentă2023-06-09 20:26:49Nr afisăriModifică dimensiunea fontului:Mama fetei de 12 ani ucisă şi ascunsă în lada unei canapele a fost lăsată în libertate de procurori, după ce a fost audiată, vineri, timp de mai multe ore, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Potrivit unor oficiali ai Parchetului, femeia a dat o declaraţie coerentă în faţa procurorilor, iar din această declaraţie nu au rezultat indicii că ea ar fi implicată în comiterea crimei.

În consecinţă, anchetatorii au lăsat-o în libertate, ea având calitatea de martor.

Între timp, concubinul ei, Serbuc Ilie-Marcel, a fost dat în urmărire prin Europol şi încadrat la categoria “periculos”, ultimele informaţii fiind că se află în Olanda.

Pe 3 iunie, poliţiştii Secţiei 16 au fost sesizaţi de proprietarul apartamentului cu privire la faptul că a găsit în lada canapelei un sac din plastic, ce emană un miros de putrefacţie.

Iniţial, s-a crezut că persoana decedată este o femeie, însă o expertiză efectuată la INML a stabilit că persoana decedată este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui fetei.

Tatăl biologic al fetei este cel care a reclamat dispariţia copilei la începutul lunii mai.

Fata locuia cu chirie împreună cu mama ei şi concubinul acesteia, într-un apartament din cartierul Berceni, Sectorul 4 al Capitalei.

Din primele informaţii, mama şi concubinul ei ar fi părăsit ţara în urmă cu o lună, iar femeia a fost depistată marţi în Catalunya – Spania, după ce a fost confruntată de colegii ei de muncă de la o fermă.

Ulterior, femeia a venit singură în România,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on