Ce s-ar fi întâmplat dacă George Simion ar fi făcut circul de azi în clădirea guvernului de la Kremlin?

Ce S-ar Fi întâmplat Dacă George Simion Ar Fi Făcut Circul De Azi în Clădirea Guvernului De La Kremlin? | Libertatea

Mergi direct la conținut »

Salvează articol

Există o parte bună în manifestările politicianului AUR: se vede clar diferența între o lume unde te poți exprima liber și regimurile autoritare ale căror discursuri și inițiative le preia George Simion.

Imaginile cu George Simion au ocupat astăzi televizoarele. Politicianul AUR a intrat în Ministerul Energiei, a luat locul ministrului la pupitru și a transformat o conferință de presă oficială într-un monolog particular. A continuat să se victimizeze în direct, la TV și pe propriul cont de Facebook, asta în timp ce a defilat, a spus și a făcut ce a vrut el. „George Simion, greu de scos din minister”, buni cei de la Digi. Bruce Willis din peluză. 

În timp ce spunea că e persecutat, parlamentarul lua peste picior o jandarmeriță, pe jurnaliste, amenința ministrul, angajații și pe oricine îi pica în raza de acțiune a „angertainmentului” său.

Poți să faci asta în România. E un cost al libertății de exprimare. Sunt țări, imperfecte, unde poți face asta. În Cehia, în România, în Republica Moldova, al cărei regim îl enervează pe George Simion, poți să protestezi. 

Unde nu poți face asta? Exact în țările ale căror discursuri și argumente le preia politicianul AUR.

 » Aflați mai multe informații aici.