Ce tarife s-au stabilit pentru procedurile efectuate la baza de tratament ”Virgil Sahleanu” de la Cacica

Baza de tratament ”Virgil Sahleanu” sau Casa Naţionalităţilor din Cacica este o adevărată oază de sănătate, indiferent de anotimp. Aflată în administrarea Primăriei Cacica, baza de tratament oferă clienţilor o gamă variată de servicii, bazate în special pe efectele apelor sărate cu care sunt trataţi cei care aleg acest loc. Aici se pot efectua mai multe tipuri de proceduri, cum ar fi cele balneo, kineto, electroterapie, termoterapie cu argilă, dar şi masaj medical recuperator sau cosmetic. Preţurile sunt accesibile, iar un client trebuie să achite 8 lei pentru o procedură de electroterapie sau 15 lei pentru o terapie cu argilă. Un masaj ajunge la suma de 50 de lei, iar şedinţa de kinetoterapie este 20 de lei pentru 20 de minute sau 40 de lei pentru o şedinţă de 40 de minute. Casa Naţionalităţilor oferă şi 20 de locuri de cazare în 10 camere, preţul de cazare fiind de 135 de lei/cameră.

Copiii sub 7 ani au gratuitate, iar persoanele care stau mai mult de 3 zile primesc o reducere de 10%. La piscina şi sauna care există au acces şi persoanele din exterior, care pot plăti la oră sau îşi pot face abonament lunar. Un adult trebuie să achite 15 lei/oră, iar un copil cu vârsta între 7-14 ani are de achitat 7,5 lei/oră. Abonamentele sunt de 65 de lei pentru 5 zile şi câte o oră pe zi, sau 120 de lei pentru 10 zile şi o oră zilnic.

Programul de funcţionare este de luni până vineri între orele 8.00-16.00 pentru proceduri şi zilnic, între orele 8.00-20.00, pentru saună şi piscină. Informaţii suplimentare se pot obţine la numerele de telefon 0230237240 sau 0746782144. Petru Todosi, primarul din Cacica, a spus că îi aşteaptă în această bază de tratament pentru toţi cei care au afecţiuni şi doresc să şi le trateze.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on