Cel mai ghinionist sucevean: lovit de două mașini, în două accidente diferite, în aceeași zi. Este în stare gravă la spital

Un bărbat de 74 de ani din Dumbrăveni, Suceava, a fost lovit de două mașini și a ajuns de două ori la spital, în decurs de doar câteva ore, scrie Monitorul de Suceava. Acum, bărbatul este internat în stare gravă. Primul incident în care a fost implicat s-a consumat duminică, la orele amiezii. În timp ce se afla pe bicicletă, bărbatul din Dumbrăveni nu a observat la timp o autoutilitară marca Mercedes și a intrat în vehiculul respectiv. A fost preluat de un echipaj SMURD care l-a transportat la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava. Era conștient, stabil hemodinamic, policontuzionat cu traumatism cranio-cerebral minor și contuzie toraco-abdominală. După ce a fost tratat de medici a părăsit spitalul, dar avea să fie adus din nou la UPU.

În jurul orei 19.30, bărbatul a traversat o stradă din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava printr-un loc nepermis, moment în care a fost lovit de un autoturism marca BMW. Și de această dată a fost adus la spital de un echipaj SMURD. De data aceasta, bărbatul a ajuns la spital cu răni grave, politraumatizat, intubat și ventilat mecanic prezentând traumatism cranio-cerebral grav, fracturi costale, pneumotorax, contuzii pulmonare, fracturi la nivelul membrului superior stâng. În cazul primului incident bărbatul nu consumase băuturi alcoolice, iar la al doilea eveniment nu s-a putut stabili din cauza leziunilor suferite, dar i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on