Ciolacu: Nu vor fi taxe noi, asta este o certitudine ⋆ Universul.net

Foto: Inquam Photos/ George Călin

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a afirmat marţi, în cadrul unei dezbazteri, că nu vor fi taxe noi, iar asta este o certitudine, el precizând că este în continuare adeptul unei impozitări pe o perioadă determinată pentru veniturile excepţionale. Lideerul PSD a precizat că susţine această coaliţie de guvernare, indiferent de ce dispute ar fi între ei, transmite News.ro.

”Nu vor fi taxe noi, asta e o certitudine”, a spus liderul PSD.

El a arătat: ”Sunt în continuare adeptul unei impozitări pe o perioadă determinată pentru veniturile excepţionale, şi mi se pare corect şi de bun simţ” a arătat Ciolacu.

Marcel Ciolacu a precizat că, din ce a văzut aseară, ”avem un buget bun pentru condiţiile actuale şi asumându-ne că nu va fi introdusă absolut nicio taxă, pentru că r fi o greşeală majoră către oamenii de afaceri şi pentru investiţii”.

Preşedintele PSD s-a referit şi la relaţiile din coaliţie.

”Indiferent de cât s-ar discuta, eu susţin această coaliţie. Indiferent de ce dispute ar fi între noi, din punctul meu de vedere, în acest moment, pentru o stabilitate politică în contextul foarte complicat, cu războiul la uşă, nu cred că clasa politică, măcar de data aceasta, nu trebuie să îpingă Românie într-o nouă aventură. Avem obligaţia să facem tot ce ţine de noi să încercăm să ne ridicăm cât de cât la aşteptările românilor”, a spus Ciolacu.

Ciolacu: Avem o şansă extraordinară să îndeplinim total visul european şi să aderăm la Schengen

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on