Ciubuc susţine că el este preşedintele AUR. ”Eu sunt preşedintele AUR”, reclamă şi Geoge Simion

George Simion afirmă că el este preşedintele AUR, întrucât Congresul formaţiunii ”a fost validat prin hotărâre definitivă şi irevocabilă”. ”Procesul cu domnul Ciubuc vizează excluderea lui din partid şi împrejurările în care a avut loc, nu calitatea mea de preşedinte”, arată el.”Eu sunt preşedintele AUR, Congresul nostru a fost validat prin hotărâre definitivă şi irevocabilă. Procesul cu domnul Ciubuc vizează excluderea lui din partid şi împrejurările în care a avut loc, nu calitatea mea de preşedinte. Tare bine ar fi să înţeleagă unii că aceste atacuri mincinoase nu fac decât să ne crească”, a transmis George Simion, pentru News.ro.

El a calificat afirmaţiile lui Ciprian Ciubuc drept ”o aberaţie, la fel ca zecile de ştiri apărute despre noi în ultima vreme, de când am iesit la egalitate cu PSD în sondajele reale”.

Deputatul Ciprian Ciubuc, exclus din AUR la Congresul formaţiunii din 2022, a afirmat că Tribunalul Bucureşti i-a redat calitatea de membru al acestui partid şi a decis anularea rezultatelor de la acel congres, la care George Simion a fost ales preşedinte al AUR. Decizia instanţei nu este definitivă.

“Admite în parte cererea astfel cum a fost precizată. Anulează Decizia nr. 10/30.03.2022 a Juriului Naţional de Onoare, Disciplină şi Arbitraj al Partidului Alianţa pentru Unirea Românilor. Anulează Procesul verbal al Congresului extraordinar al Partidului Alianţa pentru Unirea Românilor din data de 27.03.2022. Obligă pârâtul la plata sumei de 2200 lei cheltuieli de judecată, reprezentând taxa judiciară de timbru şi onorariu avocat. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, cererea de apel urmând a se depune la Tribunalul Bucureşti. Pronunţată azi, 22.06.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în minuta Tribunalului Bucureşti.

Ciprian Ciubuc a explicat, pe pagina sa de Facebook,

 » Aflați mai multe informații aici.