Cluj – Boc cumpără clădirea BCR. Milioane de euro

Sursa foto: Actual de Cluj

scris astăzi, 15:17

Municipalitatea Cluj-Napoca va cumpăra cu peste 5,8 milioane de euro clădirea băncii BCR de pe strada G.Barițiu, din centrul orașului. Consiliul Local a votat în favoarea achiziției, în ciuda argumentelor venite de la consilierii PSD și USR, care au pus la îndoială oportunitatea acestei tranzacții.

Consiliul Local a mai avut pe masă acest proiect, la începutul lunii, însă atunci acesta nu a reușit să întrunească două treimi din voturile consilierilor pentru a fi aprobat (din cauza unor absențe), așa că subiectul a revenit în ședința de luni. Acesta viza cumpărarea imobilului-construcție, situat în municipiul Cluj-Napoca, strada George Barițiu nr. 10-12, de către Municipiul Cluj-Napoca, urmare a exercitării dreptului de preemțiune, arată Actual de Cluj.

CITEȘTE ȘI Numărul locuințelor finalizate, în creștere

Clădirea cu demisol, parter și șapte etaje a Băncii Comerciale Române va fi cumpărată pentru 5,87 milioane de euro. Imobilul a fost construit pe un teren proprietate de stat.

Primăria spune că se confruntă cu un deficit de spații, acesta fiind motivul pentru care ar avea nevoie de această clădire, care e situată într-o poziție favorabilă, în centrul orașului.

Afla mai multe despre
bcr
cluj napoca  » Aflați mai multe informații aici.

Posted on