Compania aeriană Wizz Air își închide baza din Bacău: toţi clienţii afectaţi sunt contactaţi direct

Compania aeriană Wizz Air își închide baza din Bacău. Sursa – pixabay.com

Wizz Air îşi va închide, marţi, baza din Bacău şi va beneficia de ocazia de dezvoltare relocându-şi capacitatea către alte rute cu o cerere mai ridicată, a anunţat marţi compania.

„Wizz Air va continua să opereze o serie de rute din Bacău, incluzând rutele către Londra Luton şi Milano Malpensa. Angajaţilor afectaţi de la baza din Bacău le vor fi oferite oportunităţi în alte zone ale reţelei Wizz Air”, se menţionează în comunicatul companiei.

Wizz Air a anunţat „ajustarea reţelei şi planuri de optimizare a pieţei în ceea ce priveşte operaţiunile sale din România, pentru a reflecta contextul economic în schimbare, care nu a permis operarea bazei într-un mod viabil”.

„Wizz Air rămâne angajată dezvoltării pe termen lung pe piaţa românească, creând sute de locuri de muncă suplimentare atât în cadrul companiei aeriane, cât şi în industriile asociate, stimulând creşterea sectoarelor turismului şi ospitalităţii din România”, se mai precizează în comunicat.

Clienţii afectaţi, care au rezervat bilete direct prin wizzair.com sau prin aplicaţia pentru mobil a companiei aeriene, vor fi notificaţi prin e-mail şi pot opta pentru rezervarea gratuită a unui alt bilet, pentru rambursarea a 120% din tariful iniţial achitat sub formă de credit pentru rezervări viitoare sau rambursarea a 100% din preţul biletului.

„Mediul macroeconomic complicat a făcut imposibilă continuarea operaţiunilor noastre în Bacău. Ne cerem scuze clienţilor noştri români pentru orice inconvenienţe pe care această decizie le va cauza. Prioritatea noastră în acest moment este să ne asigurăm că toţi clienţii afectaţi sunt contactaţi direct, primind sfaturi clare cu privire la opţiunile lor, şi să avem grijă de colegii şi echipajul nostru din Bacău. Wizz Air continuă să ofere tarife reduse de pe alte aeroporturi din România,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on