Compania de curierat Sameday integrează în flotă noua generație de camioane MAN

În luna octombrie, MHS Truck & Bus Group a livrat primele 10 unități MAN TGX 18.470, ale noii generații de camioane MAN, către compania de curierat Sameday. Comanda constă într-un lot de 40 de unități cu diverse configurații. 

MHS Truck & Bus Group a livrat către Sameday, una dintre cele mai importante companii de curierat rapid din România, primele 10 unități MAN TGX, de nouă generație care fac parte dintr-o comandă de 40 de unități.

Factorul decisiv în achiziție a fost experiența bună cu marca de vehicule comerciale MAN și serviciile post-vânzare oferite de MHS Truck & Bus Group.

“Ne bucurăm să continuăm parteneriatul alături de Sameday, una dintre cele mai mari companii de curierat rapid din România. Suntem siguri că noua generație de camioane MAN TGX va ajuta compania să atingă noi standarde de rentabilitate și de mediu.”, a declarat Elena Claudia Iordache, CEO MHS Truck & Bus.

Modelul ales de Sameday, al noii generații de camioane MAN, este autotractorul MAN TGX 18.470 4×2 BL SA, destinat transportului de curierat rapid. Cele 10 autotractoare sunt echipate cu cabină confortabilă GM, motor D26 de 470 CP și cuplu 2400 Nm. De asemenea, dintre sistemele de îmbunătățire a costurilor amintim TipMatic și sisteme de ultimă generație pentru asistența șoferului, în standard: programul electronic de stabilitate (ESP), controlul tracțiunii (ASR), asistență pentru frânarea de urgență (EBA) și sistemul de avertizare la părăsirea benzii (LDW). Acestea reprezintă combinația optimă pentru o flotă de vehicule economică și eficientă.

Interiorul cabinei este dotat cu scaunul șoferului confort cu suspensie pneumatică și sistem media cu ecran de 7 inch. Șoferii au la dispoziție un spațiu total de depozitare de 990l, dintre care un sertar sub pat, de 53l, trei compartimente de depozitare deasupra parbrizului, ladă în stânga și în dreapta,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on