Constanța, gata distracția – Barurile, cluburile și discotecile – închise

Barurile, cluburile și discotecile din municipiul Constanța vor fi închise, începând de vineri, a decis Comitetul Local pentru Situații de Urgență. Incidența cazurilor de COVID în municipiu a ajuns la 9,62 la mia de locuitori.

“În municipiul Constanța incidența cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus este în creștere, motiv pentru care Comitetul Local pentru Situații de Urgență (CLSU) Constanța s-a întrunit astăzi pentru a decide ce măsuri se vor impune a fi respectate în perioada următoare”, a transmis Primăria Constanța.

CITEȘTE ȘI JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase

Conform sursei citate, CLSU a decis să completeze hotărârea din 10 octombrie, introducând un articol care se referă la activitatea cu publicul a operatorilor economici. Decizia se bazează pe anexa 3, articolul 6, punctul 11 din HG 1090/2021, scrie News.ro.

Acesta prevede că: “activitatea în baruri, cluburi și discoteci este permisă fără a depăși 70% din capacitatea maximă a spațiului în intervalul orar 05:00-02:00 în județele/localitățile unde incidența cumulată Ia 14 zile este mai mare de 2/1.000 de locuitori și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori, dacă toate persoanele sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. Activitățile  sunt  interzise  la  nivelul județelor/localităților unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 6/1.000 de locuitori”.

CITEȘTE ȘI Cum previi picarea site-ului în cazul creșterilor masive de trafic

Incidența în municipiul Constanța este, joi, de 9,62 la mia de locuitori.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on