Copil de 7 ani, în fața învățătoarei care neagă că l-a bătut: ”Nu puteți să spuneți, doamnă, că nu m-ați lovit. Eu am dovezile pe mine”

Miercuri, 11 Ianuarie 2023, ora 13:00

3011 citiri

Un copil de 7 ani din Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, a fost lovit de învățătoare în 12 decembrie 2022, ulterior având nevoie de patru zile de spitalizare.

Mama băiatului a mers la școală să discute cu directoarea, însă reacția ei a șocat-o. Nu numai că femeia care se află la conducerea instituției nu a luat nicio măsură față de învățătoare, ci chiar a încercat să o convingă pe mama copilului agresat că nu are niciun rost să depună plângere la poliție.

”Nu puteți să spuneți, doamnă, că nu m-ați lovit. Eu am dovezile pe mine. Pielea mea e dovada, nu vorbele”, este replica unui copil de 7 ani în fața învățătoarei care l-a bătut.

”Așadar, un copil de 7 ani din Câmpulung Moldovenesc a fost lovit de învățătoare. Întâmplarea s-a produs pe 12 decembrie. Copilul a mers acasă și a povestit totul. Supărată, mama a avut inspirația să se adreseze poliției și medicilor legiști. Așa a aflat ce înseamnă concret spusele copilului: lovituri, echimoze, zgârieturi și spitalizare de vreo 4 zile. Vedeți pozele.

A mers apoi la directoare. Doar că aici, spune ea, s-a lovit o reacție bizară.

În loc să se desfășoare o anchetă, directoarea, dar și învățătoare au încercat să-i convingă pe cei doi, copil și mamă, că sunt pe o cale greșită dacă vor să depună acuzații la poliție”, a scris jurnalistul Vitalie Cojocari pe Facebook.

Mama copilului a înregistrat discuția în care directoarea afirmă cu nonșalanță că nu există dovezi privind agresiunea.

”Pe înregistrarea audio făcută de femeie se aude vocea directoarei care spune în felul următor:

”Tu-ți dorești foarte mult o plângere penală, nu se întâmplă absolut nimic,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on