Copilă de 11 ani, agresată sexual de angajatul unui loc de joacă din București

Vineri, 13 Ianuarie 2023, ora 16:47

416 citiri

O fetiţă de 11 ani ar fi fost agresată sexual de angajatul unui loc de joacă pentru copii din Bucureşti, în timp ce aceasta folosea un simulator de realitate virtuală. Bărbatul a fost reţinut de procurori şi a fost plasat în arest la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au reţinut un bărbat, angajat al unui loc de joacă din Capitală, sub acuzaţia că a agresat sexual o fetiţă de 11 ani, în timp ce aceasta utiliza un simulator de realitate virtuală.

“În data de 29.04.2022, în timp ce se afla în timpul serviciului, fiind angajat la un loc de joacă din municipiul Bucureşti, inculpatul a exercitat, în repetate rânduri, acte de natură sexuală asupra unei minore în vârstă de 11 ani, în timp ce aceasta din urmă utiliza un simulator de realitate virtuală”, anunţă Parchetul.

Procurorii au solicitat unui magistrat de la Judecătoria Sectorului 1 arestarea preventivă a bărbatului, acuzat de săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală asupra unui minor, însă judecătorul a dispus plasarea acestuia în arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Biroul Agresiuni Sexuale din cadrul Poliţiei Capitalei – Serviciul Omoruri.

Citește și:

Un hoț din București a jefuit o familie de străini pe 21 decembrie. În timp ce aceștia cărau bagaje de la mașină într-un apartament, bărbatul a sustras un rucsac în care se aflau bani,…

Messi, Mbappe, Neymar, plus restul starurilor de la PSG, Salah, Van Dijk, Klopp și jucătorii săi de la Liverpool ar putea fi pe Arena Națională în luna iulie.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on