Cultură importantă de cannabis, descoperită la Cernavodă. Un bărbat a fost reţinut VIDEO

Marti, 19 Octombrie 2021, ora 17:54

600 citiri

O cultură de cannabis, constituită din aproximativ 100 de kilograme de substanţă vegetală, a fost descoperită de poliţiştii constănţeni la Cernavodă, în urma unor percheziţii. Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost reţinut în acest caz.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT Constanţa, au făcut, luni, trei percheziţii în Cernavodă, la locuinţele unui bărbat de 34 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

“În urma percheziţiilor, au fost găsite o cultură outdoor de cannabis, constituită din aproximativ 100 de kilograme de substanţă vegetală verde, 2,7 kilograme de plante uscate (tulpini, frunze şi muguri de cannabis), 34 de grame de cocaină, 35 de grame de cannabis (muguri), 17.800 de lei, 1.785 de euro, două telefoane mobile, un pistol cu gaz, precum şi materiale pentru creşterea plantelor de cannabis”, a transmis IPJ Constanţa.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Citeste si:

Incidente pe terenul de fotbal cu implicarea jucătorilor și a spectatorilor sunt destul de dese, însă rar se vede ca ordinea să fie restabilită de polițiști cu ajutorul armelor de foc….

Un copil a fost transportat la spital cu arsuri la picior după ce luni, 18 octombrie, a căzut într-o groapă săpată pentru acces la conducta de apă caldă, a transmis Poliția Capitalei….

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

DigiSport.ro

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on