Cum a ajuns România ”bomba biologica a lumii”. Medicul Octavian Jurma: ”Suntem condamnați efectiv să ne infectăm”

Situația gravă privind numerele mari de infectări, decese și pacienți la ATI, îi neliniștește pe reprezentanții OMS dar și pe vecinii noștri care ne sar în ajutor cum pot. Specialiștii din România spun că avem nevoie de autorități care trebuie să ia decizii înțelepte pentru a ieși din criza sanitară în care ne aflăm.

Cercetătorul Octavian Jurma spune că această situație este urmarea ”unui comportament al autorităților care nu mai este iresponsabil ci deliberat distructiv care intră, din punctul meu de vedere în zona zădărnicirii combaterii bolilor”.

”Suntem într-o situație în care suntem condamnați efectiv să ne infectăm și o spun cu toată responsabilitatea. Nu este o metaforă. Copiii sunt obligați să meargă la școală indiferent de incidență, oamenii sunt obligați să circule, iar cei responsabili sunt lăsați liberi să facă ce vor ei. Eu nu pot să trăiesc, să mă izolez complet într-o societate. Am nevoie de ajutorul statului, iar statul și autoritatea statului este în spatele negaționiștilor”, a explicat Jurma.

”Adevăratul ”experiment” este de tip ”lagăr de infectare. Se vor extrage multe date din România”

Dr. Octavian Jurma a mai spus că cei care cred că se vrea un experiment ”au dreptate într-un fel” însă nu se face un experiment prin vaccin ci prin infectare și că, ”noi vom fi, probabil, prima țară care va reuși să treacă de valul 4 fără nicio măsură”.

”Acest calcul că infectarea de turmă poate să te scoată din criză este aberantă și demonstrată, practic, că nu funcționează nicăieri în lume. Nicio țară din lume nu a reușit să treacă așa prin val. Noi, probabil vom fi prima țară care va reuși să țină linia și să trecem și prin valul 4 fără nicio măsură.

Aceasta, într-adevăr ar fi măcar un experiment de tip ”lagăr de infectare”,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on