Cum a ajuns să fie amendată Primăria Brașov pentru un accident rutier cu 17 mașini implicate

Luni, 05 Decembrie 2022, ora 15:15

833 citiri

Poliţia a sancţionat contravenţional Primăria Braşov, care are în administrare porţiunea din DN 1 unde duminică dimineaţă s-a produs un accident în lanţ în care au fost implicate 17 autovehicule, între care şi o ambulanţă.

„Ca urmare a evenimentului rutier produs pe podul din zona Dârste, în dimineaţa zilei de 04 decembrie 2022, în care mai multe autovehicule s-au tamponat, rezultând avarierea acestora, în conformitate cu prevederile OUG nr 195/2002, administratorul drumului public a fost sancţionat contravenţional pentru neasigurarea stării de viabilitate a părţii carosabile”, au anunţat oficiali ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.

Amenda aplicată este de 3045 de lei.

Administratorul tronsonului de drum unde s-a produs accidentul este Primăria Braşov. Purtătorul de cuvânt al acestei instituţii, Sorin Toarcea, întrebat fiind dacă Primăria va contesta amenda, a declarat că administraţia locală încă nu a primit procesul verbal şi că aşteaptă documentul pentru a stabili ce decizie ia cu privire la sancţiune.

Un accident în lanţ în care au fost implicate 17 maşini s-a produs duminică dimineaţă pe DN1, în apropiere de Braşov, în zona Dârste.

Citește și:

Un tânăr în vârstă de 16 ani a murit, iar alţi doi adolescenţi, cu vârste de 13, respectiv 14 ani, sunt foarte grav răniţi după ce maşina condusă, potrivit primelor date, de tânărul…

Un pieton a fost accidentat mortal de un autocamion duminică seară, 4 decembrie, pe o stradă din municipiul Piteşti.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă…

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on