Cum a scăpat Mircea Badea de plata unor daune de 250.000 de lei pentru că l-a numit pe Radu Budeanu „vierme de c…t” și „javră”

Mircea Badea a câștigat prima fază a procesului în care a fost dat în judecată de patronul Cancan, Radu Budeanu. Acesta din urmă l-a dat în judecată pe Badea cerând daune morale de 250.000 de lei. Procesul continuă la Curtea de Apel Timișoara.

Printr-un proces deschis la Tribunalul București, în vara anului 2020, Radu Budeanu l-a dat în judecată pe Mircea Badea, vedetă Antena 3, cerând daune morale de 250.000 de lei și interzicerea publicării în viitor a unor postări defăimătoare la adresa sa.

Radu Budeanu (condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru complicitate la trafic de influență) a reclamat în instanță faptul că, prin trei postări de pe pagina sa de Instagram, Mircea Badea l-a denigrat și insultat.

Ce a spus Mircea Badea despre Budeanu

„Budeanu (el) rămâne un vierme de c…t. Iar site-ul ăsta (www.cancan.ro n.a.) o budă diareică plină de fake news. Într-o țară cât de cât, javra asta era de mult la pârnaie”.

„Toți cei care lucrează, au lucrat sau vor lucra la cancan sunt doar niște viermi mâncători de c…t. Mă piș pe ei!”.

„Alte javre mâncătoare de căcat. Viermii de la wowbiz îi plagiază pe viermii de la cancan”.

Sunt cele trei postări ale lui Mircea Badea pentru care Radu Budeanu a cerut daune morale de 250.000 de lei arătând că „în mod vădit, pârâtul folosește un limbaj licențios, agresiv și trivial, nepotrivit și neprincipial, cu atât mai mult cu cât, prin prisma calității pe care o deține, aceea de jurnalist și formator de opinie, ar trebui să respecte anumite exigențe specifice în ceea ce privește exprimarea în mediul online și nu numai”.

Radu Budeanu a mai arătat că postările de pe Instagram ale lui Mircea Badea sunt „tendențioase,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on